לןגן

מאפה פילו -כסוכריה מתוקה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 18/08/2018 | 04:21
מאפה פילו -כסוכריה  מתוקה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר דפי פילו לילה במקרר.

  2. לטגן בצל עד להזהבה להוסיף לערבב להוסיף את הבשר.ועם המזלג לפתוח אותו עד שישנה צבע

  3. במחבת אחרת אני מטגנת בצל ומוסיפה פטריות ותיבול. ומערבבת עם הבשר עד שהוא עשוי היטב.

  4. לפרוס עלה לרסס בשמן מעליו עוד עלה ולשמן גם אותו.

  5. לחצות את עלים לחצי שיצאו שתי "סוכריות". להניח כף או שתיים מהבשר לגלגל שני גלגולים להדק עם האצבעות ולחתוך קצוות.

  6. ל מרוח בביצה לאפות בתנור שחומם מראש כ 180 מע. עד להזהבה.תהנו הילה💗

  7. ניתן לזגג עם סילן לפני ההגשה ולפזר מעט אגוזים.או להגיש עם רוטב פטריות.