סמבוסק חומוס
מאת: חוה דר, פורסם: 17/08/2018 | 15:38
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
הבצק
-
1. 3 וחצי כוסות קמח מנופה.
-
2. כף שמרים יבשים.
-
3. כפית שטוחה מלח.
-
4. 1 כפית סוכר.
-
5. 1/4 כוס שמן.
-
6.בערך כוס וחצי מים.
המילוי
-
1. 4 בצלים קצוצים - לטגן
-
2. 2 קופסאות חומוס גרגרים בשימורים - לטחון
-
3. כף כמון
-
4. כפית מלח
-
5. 1/2 כפית כורכום
-
6. 1/4 כפית פלפל שחור
-
7. 1/2 כפית פפריקה
אופן הכנה
-
1. ללוש את מצרכי הבצק לבצק רך ולתת תפיחה כשעה.
-
2. לטגן את הבצל הקצוץ.
-
3. לסנן את החומוס לשטוף ולמעוך לפירה או לטחון.
-
4. להוסיף לבצל המטוגן ,להוסיף התבלינים לערבב.
-
5. הבצק תפח,לרדד לעלה דק לקרוץ עיגולים למלא כפית מהמילוי לסגור ולטגן.
-
6. להגיש עם טחינה.