לןגן

סמבוסק חומוס

מאת: חוה דר, פורסם: 17/08/2018 | 15:38
סמבוסק חומוס

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

הבצק

המילוי

אופן הכנה

  1. 1. ללוש את מצרכי הבצק לבצק רך ולתת תפיחה כשעה.

  2. 2. לטגן את הבצל הקצוץ.

  3. 3. לסנן את החומוס לשטוף ולמעוך לפירה או לטחון.

  4. 4. להוסיף לבצל המטוגן ,להוסיף התבלינים לערבב.

  5. 5. הבצק תפח,לרדד לעלה דק לקרוץ עיגולים למלא כפית מהמילוי לסגור ולטגן.

  6. 6. להגיש עם טחינה.