לןגן

קובה

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 17/08/2018 | 09:41
קובה

תקציר המתכון: הקובה אצל כולם זהה מה ששונה זה המרק, לכל אחד יש את המרק המיוחד שלו... זה המרק שלי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נתחיל המרק

  2. נטגן בצל וגרונות

  3. נוסיף תבלינים

  4. פפריקה פלפל מלח כורכום מים עד מעל עקרונות ונבשל חצי שעה

  5. נכין בשר טחון פטרוזיליה בצל ותבלינים

  6. נכין את בצק הגובה... צריך להיות אסתטי.

  7. לאחר חצי שעה נוסיף רסק שלם

  8. ואת כל הירקות .נסחוט גם לימון

  9. בזמן שהמרחק מתבשל

  10. נכין את הקובות.

  11. נטעם את המרק ונתקן תיבול המידת הצורך, ניתן להוסיף כף מרק עוף למי שרוצה.

  12. נכניס את הקובות ונבשל עוד חצי שעה.

  13. טעם גן עדן

  14. בהצלחה