לןגן

עוגת וניל שוקולד ריבה ושקדים

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 17/08/2018 | 08:34
עוגת וניל שוקולד ריבה ושקדים

תקציר המתכון: עשירה מתאימה לכל אירוע

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את החלמונים והסוכר על מהירות גבוהה עד לקבלת קציפה מעט נוקשת.

  2. להנמיך את המיקסר ולהוסיף בזיגוג את השמן ולהקציף עוד דקה .

  3. לכבות את המיקסר ולהוסיף את הקמח והאבקת אפיה בכמה פעמים ולערבב עם מטרפה עד לחיבור מלא.

  4. ליצוק לתוך תבנית משומנת ולהשטיח .

  5. לחמם מעט את הריבה/נוגט/שוקלד למריחה ולהשטיח מעל הבסיס(שעוד לא אפינו)

  6. להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקציפה יציבה

  7. לכבות את המיקסר ולהוסיף את השוקולד הקוקוס והשקדים ובעזרת לקקן לערבב בצורת קיפול.

  8. ליצוק מעל הריבה.

  9. להכניס לתנור אפיה  קר ואז להפעיל על 170 מעלות במשך 30 דקות.

  10. כדי שהבסיס של העוגה לא יישרף.

  11. לצנן באופן מוחלט ואז להכין את הקרם .

  12. לשים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה האינסטנט פודינג וניל והחלב ולהקציף עד לקבלת קרם יציב.

  13. למרוח על העוגה/לזלף

  14. להכניס למקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.

  15. עוגה עשירה וטעימה להפליא.

  16. באהבה מרי שרעבי❤