לןגן

תבשיל בשר כתף עם ירקות על מצע קוסקוס

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 09/06/2015 | 12:23
תבשיל בשר כתף עם ירקות על מצע קוסקוס

תקציר המתכון: ארוחת צוהרים מושלמת (:

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים את הבשר וחותכים לקוביות שמים בסיר ונותנים לו שעה על הגז אחכ מסננים ומשאירים בצד.

  2. לבנתיים לוקחים סיר רחב שמים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות ואז מוסיפים את שאר הירקות ומאדים 5 דקות מידי פעם לנער את הסיר ואז מוסיפים את הרסק העגבניות המים ושאר התבלינים והבשר נותנים רתיחה ואז מנמיכים לשעה וחצי בערך.

  3. את הקוסקוס קניתי מוכן בשקית ...שמתי בקערה עם 2 כפות שמן זית פלפל שחור מרק עוף מלח ערבבתי ויצקתי מעל 2 כוסות מים רותחים השארתי בצד מכוסה ל5 דקות ואז עם מזלג פוררתי והנחתי עוד 5 דקות בצד.

  4. במרק של הבשר אפשר להוסיף כוס שעועית למי שרוצה..(: