לןגן

קציצות עוף עם תפו'א ושעועית

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 17/08/2018 | 01:16
קציצות עוף עם תפו'א ושעועית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

אופן הכנה

  1. לתערובת הקציצות- חצי קילו חזה עוף טחון, חופן כוסברה קצוצה, בצל ותפוח אדמה מגורדים וסחוטים, חופן פירורי לחם ורבע כוס ח'פ מים, לתבל במעט מלח, כפית מרק עוף, כפית כורכום, מעט פלפל שחור, כפית תבלין קציצות, כפית פפריקה ומעט שמן, לערבב היטב ולהניח לנוח 15 דקות וליצור קציצות.

  2. לרוטב:

  3. לטגן 2-3 בצלים חתוכים לרצועות, כשמיטגן להוסיף תפוחי אדמה חתוכים , לטגן מעט על אש נמוכה יחד עם התבלינים..

  4. לתבל בכורכום, מלח, פלפל שחור, חצי כפית בהרט, להוסיף מים ולהביא לרתיחה.

  5. להוסיף כף מרק עוף, לערבב ולהוסיף את הקציצות ומעל שעועית לבשל בערך שעה או עד צמצום הנוזלים..

  6. ניתן לפזר מעל כוסברה קצוצה.