לןגן

עוף טחון טרי

מאת: ליז פרץ, פורסם: 16/08/2018 | 21:43
עוף טחון טרי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטבלים תבשר כוסברה,פלפל שחור, קצת מלח 2תפוח אדמה קטנים לגרד ולשים בצל מגורד וסחוט מנוזלים , קצת שמן פפריקה,קצת מים להרבב הכל צריך שתהיה העיסה דלילה ולשים בצד.

  2. לקחת סיר רחב לשים שמן לתגן 2 בצלים חתוך לחצי ירח לחתוך 2 שומר לשים בסיר ואפונה עדינה תבלינים פלפל שחור, מרק עוף, קצת כורכום, שום ומים חמים להרבב ואז לגלגל לקציצות ולשים בסיר בסיום הבישול והוריד תמכסה ולהוריד תמים בהצלחה.