לןגן

קונכיות פסטה גדולות במילוי בשר

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 16/08/2018 | 11:01
קונכיות פסטה גדולות במילוי בשר

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בשר טחון עם בצל קטן קצוץ דק וכוסברה קצוצה

  2. לתבל במלח פילפל בהרט ומעט שמן

  3. ללוש טוב טוב

  4. למלא בתוך כל קונכייה מהבשר טחון ולסדר בתבנית

  5. בנתיים להכין רוטב

  6. בכלי שמתאים למיקרוגל לשים רסק

  7. כפית שום קטוש מלח פילפל שמן פפריקה להוסיף כוס מים לערבב טוב לכסות ולהכניס ל20 דקות למיקרוגל על עוצמה גבוה

  8. להוציא לערבב טוב

  9. לשפוך עג׳ הקונכיות המלאות והוסיף עוד מים בפינות עד שהכל מכוסה ברוטב

  10. לכסות היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות

  11. בערך 30 דקות לבדוק ש קונכיות התבשלו ולהגיש