תקציר המתכון: תוספת נהדרת לארוחות חגיגיות.
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
קולפים את התפודים ושוטפים
בסיר בינוני מרתיחים מים עם מעט מלח, מבשלים בהם את התפודים עד לריכוך
בינתיים מערבבים בקערה קטנה את השמן זית עם השום, שמיר, עירית, מלח ופלפל שחור
כאשר התפודים מוכנים מסננים מנוזלים ומחזירים לסיר, מוסיפים לסיר את תערובת השום-שמיר ומערבבים בעדינות מבלי לפצוע את התפודים.
בהצלחה ובהנאה לילך:)