לןגן

עוגה גבינה אפויה

מאת: Liz Torgman, פורסם: 15/08/2018 | 07:32
עוגה גבינה אפויה

תקציר המתכון: עוגה קלה וטעימה מאוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שעה לפני האכנה להוציא את הגבינות והבייצים

  2. בקערה נטרוף ידני את הגבינות

  3. עם חצי כוס סוכר נוסיף את הקורנפלור הפודינג וניל ו5 חלמונים לקרם חלק

  4. להקציף את החלבונים עם חצי כוס לקרם יציב לא נוקשה

  5. נערבב את החלבונים עם הגבינות

  6. בתנועות קיפול עדינות

  7. לשמן טוב טוב תבנית עגולה 24 לשים בתנור תבנית עם מים להפות על

  8. 180 מעלות רבע שעה ראשונה ועוד שעה על 150 מעלות

  9. להשאיר את העוגה בתנור לעוד שעה לפחות בהצלחה ליז