קציצות עוף במחבת פסים
מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 15/08/2018 | 03:31
תקציר המתכון:
נחטפות במהירות
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
250 גרם חזה עוף טחון
-
250 גרם פרגיות טחון
-
מאת אילנית בניזרי
-
חופן פטרוזליה קצוצה
-
תפוח אדמה קטן מגורד (לסחוט את הנוזלים)
-
בצל קטן קצוץ קטן לא מגורד !
-
כף סודה מוגזת מבקבוק
-
ביצה
-
לתבל במלח,פלפל שחור,כפית תבלין צ'ילי גרוס,חצי כפית כורכום,חצי כפית ראס אל חנות,כף שמן
-
לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה
אופן הכנה
-
לחמם מעט שמן במחבת פסים,להניח קציצה על המחבת ולתת מעיכה עם כף היד
-
לטגן עד להזהבה מכל צד !
-
הקציצה יוצאת עסיסית בגלל עירוב הפרגית בעיסה .
-
בהצלחה אילנית בניזרי 💓
-
טיפ:איך יודעים מתי להפוך קציצה ?? כאשר היא כבר לא נדבקת למחבת אלא חופשיה ולא מתנגדת 💗