לןגן

קציצות עוף במחבת פסים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 15/08/2018 | 03:31
קציצות עוף במחבת פסים

תקציר המתכון: נחטפות במהירות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם מעט שמן במחבת פסים,להניח קציצה על המחבת ולתת מעיכה עם כף היד

  2. לטגן עד להזהבה מכל צד !

  3. הקציצה יוצאת עסיסית בגלל עירוב הפרגית בעיסה .

  4. בהצלחה אילנית בניזרי 💓

  5. טיפ:איך יודעים מתי להפוך קציצה ?? כאשר היא כבר לא נדבקת למחבת אלא חופשיה ולא מתנגדת 💗