לןגן

פשטידת אטריות וגבינות

מאת: שלומית , פורסם: 15/08/2018 | 01:52
פשטידת אטריות וגבינות

תקציר המתכון: הילדים יטרפו!

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לבשל את האטריות לפי ההוראות.

  2. 2. להוסיף את קוביות החמאה.

  3. 3. לשמן תבנית ולפזר חצי מכמות האיטריות.

  4. 4. לפזר את תערובת הגבינות+ ביצה

  5. 5. מניחים את חצי כמות האטריות שנותרה.

  6. 6. מערבבים שתי ביצים בחצי כוס חלב+ שמנת צמחית ותבלינים.

  7. לאפות בתנור ב180 מעלות כ-40 דקות.