לןגן

פאנקייק

מאת: ליז , פורסם: 15/08/2018 | 01:17
פאנקייק

תקציר המתכון: קליל ומהיר, מתאים לארוחת בוקר, ארוחת ערב , וסתם כנשנוש חלבי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המצרכים פרט לקמח

  2. מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שבלילה הופכת חלקה

  3. נותנים לבלילה לנוח 4-5 דק

  4. במחבת טפלון משונת קלות..

  5. שופכים ממצקת קטנה בלילה

  6. משאירים על אש קטנה 3-4 דק עד שרואים בועות..(לא נוזלי) והופכים בעדינות

  7. ניתן להגיש עם דבש / מייפל / ריכה / שוקולד למריחה / חלבה למריחה.. בקיצור מה שרוצים

  8. בתאבון