לןגן

עוגת שוקולד, קוקוס ואגוזים- דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 14/08/2018 | 12:33
עוגת שוקולד, קוקוס ואגוזים- דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר נקציף חלבונים עם הסוכר לקצף תפוח .

  2. לאחר מיכן נוסיף את החלמונים, החלב , השמן והסוכר וניל.

  3. בקערה נוספת נערבב את כל היבשים.

  4. נאחד בין שתי הבלילות .

  5. נשפוך לתבנית משומנת קלות את הבלילה , ונאפה בחום של 175 מעלות עד להזהבה .

  6. ניתן ורצוי להכפיל כמויות .

  7. בתאבון ובהצלחה. 🌹