לןגן

סלט חם של פטריות ושרי

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 13/08/2018 | 23:46
סלט חם של פטריות ושרי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך 5-6 פטריות טריות לחתיכות גדולות.

  2. במחבת עם מעט שמן להקפיץ את הפטריות עם 12 עגבניות שרי, לתבל בפלפל שחור גרוס, מעט מלח ים אטלנטי, מעט טריאקי ומעט סוייה.

  3. להקפיץ 2 דקות ולהגיש עם בצל ירוק קצוץ גס.