לןגן

פרגיות בדבש סוייה וטריאקי

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 13/08/2018 | 23:42
פרגיות בדבש סוייה וטריאקי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות 6 סטייקים של פרגיות.

  2. להניח בקערה ולתבל בפלפל שחור גרוס, מעט מלח, חצי כפית מרק עוף, חצי כפית פפריקה מעושנת, 2 כפיות דבש, 2 כפות רוטב טריאקי, מעט רוטב סוייה מתוק ושמן.

  3. לערבב היטב ולהניח לנוח 20 דקות.

  4. לצרוב משני הצדדים על מחבת פסים.