לןגן

מטבוחה קלילה וטעימה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 08/06/2015 | 21:52
מטבוחה קלילה וטעימה

תקציר המתכון: מטבוחה אש

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר עגבניות שום ופלפלים חתוכים ולאחר מכן לשים בגז על רתיחה עד לרכות ואז להנמיך את הגז ומידי פעם עם מועך פירה למעוך את המטבוחה לאחר מכן לוקחים כוס שמים שמן הפפריקות המלח מערבבים ושופכים על המטבוחה מערבבים מגבירים את הגז ל2 דקות וזה מוכן.

  2. (: