לןגן

שוק כבש בתנור

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 12/08/2018 | 00:18
שוק כבש בתנור

תקציר המתכון: האורחים יעופו על המנה הזאת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את הנתח על רשת תנור ומתחת מגש תנור מרופד בנייר אפייה

  2. על המגש נניח ראשי שום חצויים לשניים לא חובה (הם יקבלו את כל הטעם)

  3. תכסו בנייר כסף חום 200 מעלות 45 דקות .

  4. להסיר את נייר הכסף להמניך ל 160 מעלות ל 45 דקות נוספות ב 10 דקות אחרונות

  5. תזלפו שוב מעט דבש ותחממו ל 190 לקבלת צבע הכבש מוכן עד שנועצים סכין והיא חודרת בקלות !!

  6. זמני התנור משתנים מתנור לתנור לכן הבדיקה הכי נכונה היא באמצעות הסכין !

  7. מתכון מנצח בהשראת השף צחי מויאל