לןגן

גוש אנטריקוט בתנור

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 12/08/2018 | 00:07
גוש אנטריקוט בתנור

תקציר המתכון: מנה שמפארת את השולחן

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב הבא

  2. להניח את גוש האנטריקוט ע"ג רשת תנור מתחת להניח מגש תנור עם נייר אפיה על מנת שכל הנוזלים ירדו לנייר ולהכניס לתנור חם בחום 170 מעלות דקות מצב טורבו עד שנועצים סכין והסכין ננעצת בקלות כך יודעים שהבשר מוכן !

  3. הערה ניתן להשתמש בטימין ורוזמרין יבש