קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם כוס סוכר בהדרגה כ 5-7 דק לקצף תפוח וגבוה.מוסיפים את הנוזלים הקמח והוניל .
מוציאים לקערית 4 כפות מהתערובת ומוסיפים כ 3 כפות קקאו וכפית שוקולית ומערבבים היטב.מניחים בצד.
משמנים תבנית אינגלישקייק מחלקים את התערובת לשתי תבניות
ולאחת מהן יוצקים את התערובת קקאו,עם קיסם לעשות צורות שתצא דוגמת שיש .
לחמם תנור מראש 170 -180מע
ולאפות לאחר כ 20-25 דק לבדוק עם קיסם. תהנו הילה♥