לןגן

סיר לשבת או חג מנה מושלמת

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 10/08/2018 | 08:05
סיר לשבת או חג מנה מושלמת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצק נלוש ולשים לב לנוזלים לשים בהדרגה . נתפיח להכפלת הנפח. לאחר מכן נלוש שוב לישה קצרה להתפיח שוב כ 20 דק.

  2. את חלקי העוף נטגן בסיר עם הבצל נוסיף תבלינים ומים להוסיף את התפו"א ולבשל על אש נמוכה . מידי פעם לנענע על הסיר ולהוסיף מים במידת הצורך. ולתקן תיבול.

  3. להרכבת המנה

  4. נשמן מעט סיר סוטאג

  5. לרדד נחצית מהבצק ונניח בתוך הסיר עם הידיים נמתח ונעלה את הבצק מסביב לדפות.

  6. נחמם תנור ונאפה חצי אפיה שזה כ 20 דק לערך. כשנראה שהבצק חצי אפוי.

  7. נכניס את חלקי העוף ותפוא

  8. ומעליהם נשים את יתרת הבצק לאחר שרידדנו קלות

  9. לצפות בביצה ושומשום.תהנו הילה♥לאפות כ 30 דק לערך או עד שהמאפה משחים.