לןגן

עוף בריבת בצל

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 10/08/2018 | 04:02
עוף בריבת בצל

תקציר המתכון: זכרון ילדות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצלים נטגן בשמן עד להזהבה עדינה לערבב כל הזמן שלא ישרף ,נוסיף את הסוכר חום נערבב,עד ליצירת מרקם ריבתי

  2. נוסיף את הכורכום והפפריקה נערבב היטב ,נטגן את העוף בתבלינים משני הצדדים כדקה מכל צד,נוסיף את שאר התבלינים והמים .

  3. נבשל על להבה נמוכה מאוד כשעה עם מכסה סגור !! שימו לב אין צורך ביותר מים העוף מגיר נוזלים !! אני שמתי חצי כוס בלבד כי בישלתי בסיר נון סטיק !! לכן לפי הסיר שלכן שאתן מכירות כך כמות המים !!

  4. מידי פעם תשקו את העוף ברוטב .

  5. ב 10 דקות אחרונות תבשלו ללא מכסה בכלל או תכניסו לתנור על חום גבוה לפי בחירתכם !!