לןגן

אורז פיליפיני

מאת: טלי טרומפ שהמי, פורסם: 09/08/2018 | 22:38

תקציר המתכון: תוספת של 10 דקות עבודה ומחבת אחד ומקבלים אורז צבעוני וטעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מבשלים כוס אורז לבן.

  2. 2. במחבת מטגנים את קוביות הבצל עד שמזהיבות.

  3. 3. בזמן שהבצל על האש, חותכים את פרוסות הנקניק לקוביות קטנות.

  4. 3. כשהבצל זהוב - מוסיפים את קוביות הנקניק למחבת ומטגנים יחד עוד 3-4 דקות.

  5. 4. מוסיפים את הביצים, מגבירים את האש, ומקשקשים יחד כמה דקות עד שהביצים מקושקשות יבשות.

  6. 5. מכבים את האש, מוסיפים את האורז למחבת, מוסיפים רוטב סויה (מזיגה מהירה מעל המחבת) ומערבבים.