תקציר המתכון: תוספת של 10 דקות עבודה ומחבת אחד ומקבלים אורז צבעוני וטעים
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1. מבשלים כוס אורז לבן.
2. במחבת מטגנים את קוביות הבצל עד שמזהיבות.
3. בזמן שהבצל על האש, חותכים את פרוסות הנקניק לקוביות קטנות.
3. כשהבצל זהוב - מוסיפים את קוביות הנקניק למחבת ומטגנים יחד עוד 3-4 דקות.
4. מוסיפים את הביצים, מגבירים את האש, ומקשקשים יחד כמה דקות עד שהביצים מקושקשות יבשות.
5. מכבים את האש, מוסיפים את האורז למחבת, מוסיפים רוטב סויה (מזיגה מהירה מעל המחבת) ומערבבים.