לןגן

עוגת שוקולד קפוצ’ינו עם נגיעות חמאת בוטנים-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 09/08/2018 | 22:14
עוגת שוקולד קפוצ’ינו עם נגיעות חמאת בוטנים-דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר נקציף את החלבונים ונוסיף לסירוגין את הסוכר עד לקבלת קצף יציב ותפוח.

  2. נוסיף את החלמונים והקקאו והקורנפלור ונערבב עד לאיחוד.

  3. נשפוך את הבלילה על תבנית עם נייר אפיה משומן,

  4. נאפה 25 דקות בחום 175 מעלות .

  5. להכנת המלית

  6. מקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר והנס קפה .

  7. לאחר שהבסיס התקרר נרטיב אותו עם נס קפה ואז נמרח את מלית הקצפת עליו.

  8. נגלגל את העוגה לרולדה .

  9. להכנת הגנאש נמיס במיקרו בפולסים את השוקולד והשמנת ,

  10. נמרח את הגנאש על העוגה,

  11. נטפטף מעליו את חמאת הבוטנים,

  12. נפזר אגוזי מלך גרוסים ונכניס להתייצבות למקרר לפחות לשלוש שעות .

  13. בתאבון ובהצלחה 🌹