לןגן

פיתות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 08/08/2018 | 21:51
פיתות

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים כוס מים פושרים וסוכר ולהמתין עשר דקות בערך להוסיף את שאר המצרכים וללוש היטב לקבלת בצק רך ונעים

  2. לכסות להתפיח חצי שעה בערך ולתת עוד התפחה של רבע שעה

  3. לחלק ל7 כדורים לקמח מעט ולתת לנוח עשר דקות

  4. לרדד עם מערוך לפיתה לא דקה

  5. לתת לנוח עשר דקות

  6. לחמם תנור 200 מעלות

  7. להניח בתבנית נייר אפיה להניח את הפיתות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך 20 דקות