לןגן

עוגת סברינה טעימה וקלה

מאת: חוה דר, פורסם: 08/08/2018 | 14:58
עוגת סברינה טעימה וקלה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר, מוסיפים את אבקת האפיה לקמח אוסם ומערבבים. מוסיפים את האשל והקמח ומערבבים לתערובת ללא גושים

  2. יוצקים לתבנית 20/30 (גודל של פשטידה) ואופים 180 מעלות כחצי שעה

  3. מוציאים מהתנור ושופכים על העוגה כוס מים בטמפרטורת החדר

  4. כשהעוגה בתנור מרתיחים 1 כוס סוכר + 1 סוכר וניל + כוס מים ומערבבים עד שהסוכר נמס ושופכים את התערובת החמה על העוגה ומחכים שהעוגה תתקרר

  5. מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

  6. כשהעוגה קרה למרוח את הקרם ולקשט בדובדבנים