קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר, מוסיפים את אבקת האפיה לקמח אוסם ומערבבים. מוסיפים את האשל והקמח ומערבבים לתערובת ללא גושים
יוצקים לתבנית 20/30 (גודל של פשטידה) ואופים 180 מעלות כחצי שעה
מוציאים מהתנור ושופכים על העוגה כוס מים בטמפרטורת החדר
כשהעוגה בתנור מרתיחים 1 כוס סוכר + 1 סוכר וניל + כוס מים ומערבבים עד שהסוכר נמס ושופכים את התערובת החמה על העוגה ומחכים שהעוגה תתקרר
מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
כשהעוגה קרה למרוח את הקרם ולקשט בדובדבנים