לןגן

כבדי עוף עם בצל

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 08/08/2018 | 05:43
כבדי עוף עם בצל

תקציר המתכון: תבשיל כבדי עוף מקורמלים עם בצל

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לצלות מגש כבדי עוף עם מעט מלח גס(מטעמי כשרות) ולחתוך לקוביות. להניח בצד.

  2. בסיר לטגן 3-4 בצלים חתוכים לרצועות, להוסיף כפית שטוחה סוכר. כשמזהיב להוסיף את הכבדים .

  3. בכוס לשים מעט שמן, כפית פפריקה מעושנת וכפית פפריקה אדומה, מעט כורכום, כפית כמון, מלח, פלפל שחור ולערבב טוב. לשפוך על הכבדים ולטגן מעט. בכוס לשים מים רותחים(בערך חצי כוס) עם כף מרק עוף וכפית מלאה אבקת מרק פטריות לערבב ולשפוך על הכבדים.

  4. לבשל 2-3 דקות עד שנגמרים הנוזלים (על אש גבוהה).

  5. אפשר לפזר מעל כוסברה קצוצה.