לןגן

פירה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 08/08/2018 | 05:37
פירה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף 6-7 תפוחי אדמה ולהרתיח על הגז עד שניהיה רך. להשאיר כוס מהנוזלים ולשמור. לסנן ולשים בקערה. לתבל במלח, כף מרק עוף, פלפל שחור, שמן זית בנדיבות, בצל מטוגן (לא חייב) ומהנוזלים של הבישול כמה שצריך למרקם הרצוי. אפשר להוסיף מעט פטרוזליה יבשה ולמעוך.