לןגן

סלט עדשים שחורות ובטטה מדהים

מאת: אורית לוי, פורסם: 08/08/2018 | 01:31
סלט עדשים שחורות ובטטה מדהים

תקציר המתכון: בריא, טעים, מרשים ובקלי קלות

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מכניסים את העדשים לסיר עם מים וכף מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דק'. מסננים.

  2. בינתיים מחממים תנור ל- 200 מעלות, מניחים את קוביות הבטטה בתבנית על נייר אפייה, מזלפים שמן זית בנדיבות ואופים כ- 20 דק' עד שהבטטה מתרככת.

  3. בקערה מכניסים את כל המרכיבים ואת הבטטה בסוף. מערבבים קלות ושופכים את הרוטב.

  4. מערבבים וטורפים - לבריאות ♥