תקציר המתכון: בריא, טעים, מרשים ובקלי קלות
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מכניסים את העדשים לסיר עם מים וכף מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דק'. מסננים.
בינתיים מחממים תנור ל- 200 מעלות, מניחים את קוביות הבטטה בתבנית על נייר אפייה, מזלפים שמן זית בנדיבות ואופים כ- 20 דק' עד שהבטטה מתרככת.
בקערה מכניסים את כל המרכיבים ואת הבטטה בסוף. מערבבים קלות ושופכים את הרוטב.
מערבבים וטורפים - לבריאות ♥