לןגן

פלפלונים צבעוניים במילוי של אורז וחזה עוף טחון

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 06/08/2018 | 09:16
פלפלונים צבעוניים במילוי של אורז וחזה עוף טחון

תקציר המתכון: זה פשוט מעדןןןןן😍😍😍 מבטיחה לכן שיחסלו את הסיר. ארוחה מושלמת לילדים❤❤

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מתחילים למלא את הפלפלונים במלית שהכנו עד הסוף( מכיוון שהאורז מוכן אין חשש שזה יתנפח וייצא החוצה).

  3. את שאר המלית שנשארה נכניס למקרר להתייצבות כי נכין מזה קציצות ונוסיף לסיר.

  4. בינתיים נכין את הרוטב-

  5. נטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה , נוסיף שום כתוש ונערבב, נוסיף את העגבניות המגורדות הרסק, הסוכר וכל התבלינים ונערבב.

  6. נוסיף 2 כוסות מים חמים ונביא לרתיחה .

  7. מניחים את הפלפלים בתוך הסיר וזה השלב בו נוסיף את הקציצות שהכנו מהמילוי שנשאר.

  8. מבשלים עם מכסה סגור על להבה בנונית עד לריכוך הפלפלים.

  9. מידיי פעם מנערים את הסיר בתנועה סיבובית.

  10. 5 דקות לפני סיום הבישול מסירים את המכסה ומבשלים לצמצום הרוטב.

  11. אפשר לפזר מעל פטרוזליה יבשה-לא חובה.

  12. יוצא פשוט מעדן יאמי😍😍😍

  13. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤