לןגן

גלידות אישיות עם פירות יער בציפוי שוקולד לבן בנגיע שוקולד מריר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/08/2018 | 07:28
גלידות אישיות עם פירות יער בציפוי שוקולד לבן בנגיע שוקולד מריר

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌🏻👌🏻👌🏻מילה שלי

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לזילוף

לציפוי

אופן הכנה

  1. ההכנת הפירות יער:

  2. 1) שמים בסיר קטן את הפירות יער עם הסוכר מביאים לרתיחה וטוחנים מסננים למרקם חלק ושמים בצד

  3. 2)מקציפים את השמנת עד ליציבות מוסיפים את החלב המרוכז ומקפלים לאחר מכן את הפירות יער יוצקים לתבניות סיליקון מיוחד ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה

  4. 3) ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה מלאה

  5. 4) שופכים את השוקולד לכלי ארוך ומספיק רחב כדי לטבול את את הגלידות

  6. 5) מחלצים את הגלידות ומניחים אותם על נייר אפייה ושוב למקפיא

  7. 6) ממיסים את השוקולד מריר למיקרוגל מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף

  8. שומרים במקפיא עד להגשה

  9. בתאבון🍦🍦😋😋😋😋