לןגן

קציצות דגים מטוגנות

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 06/08/2018 | 05:21
קציצות דגים מטוגנות

תקציר המתכון: מעדן נחטף כמו גרעינים בקלי קלות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות דגים מטוגנות מלי מאירוב קרדיט ליאת עובדיה: 300 גרם פילה נסיכת הנילוס ו 300 גרם פילה בקלה(מלרוזה) ללא עור לחתוך ולהשרות בלימון שעה או יותר לשטוף ולסחוט..להכניס למעבד מזון או מטחנת בשר..לטחון ולהעביר לקערה..לאותו מעבד נכניס תפוח אדמה אחד..צרור פטרוזיליה או כוסברה...ובצל לבן..נטחן ונעביר לקערת הדג ..נוסיף ביצה..2 כפות פרורי לחם..כפית פפריקה מתוקה..כפית מלח..כפית כורכום..חצי כפית פלפל שחור..וקצת פפריקה חריפה...נלוש בידיים וניצור קציצות קצת מאורכות..נטגן בשמן בגובה כמו של שניצל..תטגנו אחת ותטעמו לבדוק אם צריך לתקן תיבול..ניתן להשתמש בכל סוג של דג פילה כמו אמנון..קוד..בס..סול.. ולשחק בכמויות..