לןגן

סופריטו-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 04/08/2018 | 20:53
סופריטו-דורית כהן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות לטגן עד להשחמה .

  2. בקערה רחבה נערבב את הטחון בקר, יחד עם חצי מכמות הבצל,

  3. חצי צרור פטרוזיליה , ביצה,

  4. 4 כפות פירורי לחם, בהרט, מלח,

  5. ופלפל שחור גרוס.

  6. ניתן חצי שעה מנוחה לספיגת טעמים. נכין קציצות קטנות ונטגן אותם.

  7. את תפוחי האדמה נקלוף ונחתוך לפלחים. במחבת עם מעט שמן נטגן אותם עד להשחמה קלה .

  8. בסיר רחב , נניח את יתרת הבצל המטוגן, נוסיף שלוש שיני שום חתוכות, פלפל שחור גרוס, מלח,

  9. כף גדושה אבקת מרק עוף, וכוס של מים רותחים שהושרו בהם שערות הזעפרן,

  10. נביא לרתיחה , נסדר בתחתית הסיר את תפוחי האדמה ומעליהם את הקציצות ,נבשל על אש בינונית עד לריכוך .

  11. במידה וחסר מים ניתן להוסיף מעט.

  12. בתאבון ובהצלחה 🌹