לןגן

מניפות מדפי פילו במילוי מוקפץ ופירה משגע😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 04/08/2018 | 11:30
מניפות מדפי פילו במילוי מוקפץ ופירה משגע😍

תקציר המתכון: תקשיבו טוב, זאת מנה משגעת שמפארת ביופיה את שולחן השבת או החג וטעימה בטרוףףףף😍😍

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי של הפירה

למילוי של המוקפץ

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. שימו לב- כשעובדים עם דפי פילו תמיד לדאוג שיהיה מכוסה במגבת לחה אחרת זה מתייבש ונשבר .

  3. לצורה של המניפה:

  4. לוקחים עלה פילו אחד שלם, מרססים בשמן ובעזרת האגודל והאצבע דוחפים את הדף מהאמצע של החלק התחתון כלפי מעלה עד הסוף כך שהדף מתכווץ בצדדים לצורת מניפה ומושכים את זה מטה כשהאצבעות עדיין מחזיקות את הדף ומסדרים את המניפה שנוצרה , שמים מילוי בחלק העליון של המניפה, קודם כל את הפירה ומעל את המוקפץ וסוגרים את הדפנות מעל המילוי ומתחילים לגלגל עד הסוף ומקבלים צורה מהממתתת של מניפה.

  5. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה , מרססים מעל שמן ומפזרים שומשום.

  6. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו עד להזהבה יפה מכל הכיוונים, כך שכל הצבע הלבן של הבצק יהיה זהוב, לא לפחד להזהיב היטב כך תהנו מהקריספיות בכל ביס.

  7. מומלץ מאוד להכין ולהגיש באותו יום.

  8. אפשר להכין מראש ולהקפיא אך חשוב מאוד לרסס אותם בשמן ולכסות בניילון נצמד ולאר מכן בשקית ניילון על מנת שלא ייספגו ריחות מהמקפיא ולהוציא ישירות למגש האפייה ללא צורך בהפשרה ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ולאפות עד להזהבה יפה מכל הכיוונים

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.