לןגן

רוזלך בצק דביק ומעצבן אבל טעים ברמות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 08/06/2015 | 13:31
רוזלך בצק דביק ומעצבן אבל טעים ברמות

תקציר המתכון: ברוזלך יאמי אמיתי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערת מיקסר קמח שמרים ומים לערבל טוב5 דקות ואז בהדרגה לשים את השמן זית והמלח ולערבל 5 דקות נוספות לכסות ולהתפיח שעה.

  2. לחלק את הבצק ל3 כדורים שווים ולהתפיח חצי שעה על שיש מקומח . (ראו הוזהרתם הבצק דביק נורה ולא נוח אבל עם עבודה קשה הכל מצליח) אחרי חצי שעה לפתוח כל כדור בעדינות למרוח שוקולד לגלגל לרולדה לחתוך לפיסות טיפה עבות לסדר בתבנית עם נייר אפייה לחמם תנור מראש 10 דקות על 220 מעלות להכניס ל10 דקות.

  3. בהצלחה(: