לןגן

אלפחורס שקשה להסביר במילים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 08/06/2015 | 13:21
אלפחורס שקשה להסביר במילים

תקציר המתכון: אלפחורס הכי טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה לערבל חמאה חתוכה לקוביות והסוכר ואז מוסיפים אתהביצים והסוכר וניל ומערבלים ואז את הקונפלור הקמח והאבקת האפייה המנופים לכדור בצק עוטפים את הכדור בצק בניילון נצמד ושולחים למקרר לשעה עד שעתיים פותחים על שיש מקומח וקורצים עיגולים עם חותכון מסדרים בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה .

  2. אופים בחום של 180 מעלות ל6 דקות בול לא יותר .מחכים שיתקרר לוקחים עוגייה ובעזרת כפית שמים ריבת חלב סוגרים על זה עם עוד עוגייה ומגלגלים בקוקוס.