קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את הבשר הטחון לערבב היטב עם הפטרוזיליה והבצל להוסיף את התבלינים כחצי כפית ממהשאתם אוהבים.
להרתיח את תחתיות הארטישוק עם מיץ מחצי לימון וצי כפית כורכום עם להתרככות אבל לא יותר מידי. לאחר קרור למלא כל תחצית בכדור בשר .
אפשרי לשים על התחתית
מעט קמח ומים על מנת שהבשר יהיה יצמד לתחתית הארטישוק.
בסיר שטוח נטגן בצל קצוץ . להוסיף תפוח אדמה כרובית נוסיף רסק פאשרי גם עגבניות מגורדות. רסק ותבלינים.
עם הרתיחה נשים את הארישוק ולהנמיך את האש. מידי פעם לנענע את הסיר לשים רוטב מלמעלה.תהנו הילה❤אם חסר מים להוסיף ולתקן תיבול.