לןגן

תבשיל בורגול עסיסי ומשביע

מאת: אורית לוי, פורסם: 01/08/2018 | 04:25
תבשיל בורגול עסיסי ומשביע

תקציר המתכון: בקלי קלות, קשת טעמים בכל ביס, מתכון של עדי חמו האלופה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל בסיר רחב ב- 3 כפות שמן.

  2. כשמזהיב להוסיף את הבטטה המגורדת ולטגן עוד כדקה

  3. להוסיף חמוציות וצימוקים, לערבב היטב ולהוסיף את הבורגול השטוף.

  4. להוסיף תבלינים ולערבב היטב.

  5. להוסיף את המים הרותחים (3 כוסות מים רותחים על כל כוס בורגול)

  6. להנמיך את האש ולבשל כ- 10 דק' על אש נמוכה עם מכסה או עד שהמים ייספגו בבורגול.

  7. לסגור את האש ולתת לנוח עם מכסה סגור 5 דק' לפני ההגשה ולטרוףףףףף ♥