לןגן

דפי פילו במילוי חזה עוף טחון ופירה עם בצל מטוגן😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 31/07/2018 | 09:10
דפי פילו במילוי חזה עוף טחון ופירה עם בצל מטוגן😍

תקציר המתכון: מנה משגעת שמפארת ביופיה את שולחן השבת או החג , קריספית וטעימה בטרוףףף, מבטיחה לכן שלא יישאר פרור❤❤

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי של הפירה

למילוי חזה עוף טחון

למילוי של בשר טחון

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. שימו לב- כשעובדים עם דפי פילו תמיד לדאוג שיהיה מכוסה במגבת לחה אחרת זה מתייבש ונשבר .

  3. לצורה של המניפה:

  4. לוקחים עלה פילו אחד שלם, מרססים אותו היטב בשמן ובעזרת האגודל דוחפים את הדף מהחלק התחתון באמצע כלפי מעלה עד הסוף כך שהדף מתכווץ בצדדים לצורת מניפה ומושכים את זה מטה כשהאצבעות עדיין מחזיקות את הדף ומסדרים את המניפה שנוצרה , שמים מילוי בחלק העליון של המניפה וסוגרים את הדפנות מעל המילוי ואז מתחילים לגלגל עד הסוף ומקבלים צורה מהממתתת .

  5. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים מעל שוב שמן ומפזרים שומשום.

  6. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו עד להזהבה יפה.

  7. אפשר להכין מראש ולהקפיא אך חשוב מאוד לרסס אותם בשמן ולכסות בניילון נצמד ולאר מכן בשקית ניילון על מנת שלא ייספגו ריחות מהמקפיא ולהוציא ישירות למגש האפייה ללא צורך בהפשרה ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ולאפות עד להזהבה יפה מכל הכיוונים

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.