לןגן

קציצות דג בס

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 31/07/2018 | 08:47
קציצות דג בס

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את הרוטב בסיר רחב שוליים. לבשל על להבה נמוכה את העגבניות סוכר מלח שום ושמן לכסות בישול כשעה לערבב מידי פעם למעוך מעט את העגבניות להוסיף את פלפלים ותבלינים.. לבשל עוד כשעה עד לקבלת מרקם ריבתי להשאיר על להבה נמוכה עד הוספת הקציצות

  2. לסחוט לימון מעל נתחי הדג ל15 דק לא לשטוף לייבש עם מגבת נייר

  3. לטחון יחד עם הכוסברה והשום

  4. להוסיף תבלינים ופירורי לחם ולהכניס למקרר לחצי שעה

  5. לבנתיים במחבת עמוקה להוסיף כוס מים גזר ושום ופריסתו לימון

  6. להביא לרתיחה

  7. לקרוץ כדורים ולהכניס למחבת

  8. לבשל 10 דקות ולהעביר את כל התכולה לסיר עגבניות שבושלו... לבשל 5 דקות על להבה בינונית

  9. לא לכסות את הסיר בזמן הבישול

  10. להוריד מהאש ולכסות עד להגשה.