לןגן

עוגת תפוחים בחושה-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 30/07/2018 | 11:01
עוגת תפוחים בחושה-דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את התפוחים ולחתוך אותם לקוביות קטנות .

  2. להוסיף אליהם את הסוכר החום

  3. ולערבב.

  4. בקערה לטרוף את הביצים עם הסוכר ולהוסיף את שאר המרכיבים וגם את התפוחים.

  5. לערבב טוב ולהניח על תבנית משומנת .

  6. לערבב את מרכיבי השטרויזל

  7. לפורר ולפזר מעל העוגה.

  8. לאפות בחום של 175 מעלות עד להזהבה.

  9. בתאבון ובהצלחה. 🌹