לןגן

בורגול עם ירקות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 30/07/2018 | 02:07
בורגול עם ירקות

תקציר המתכון: טעים ובריא

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה

  2. נתבל בחצי כפית כורכום ונערבב

  3. כעת נוסיף את הירקות נסגור מכסה ונאדה על להבה נמוכה כ 10 דקות מידי פעם נערבב !

  4. נוסיף את הבורגול השטוף ,מלח פלפל שחור גרוס ,פטרוזליה והמים נערבב ונבשל על להבה הכי נמוכה שיש עד שאין מים יותר ! בערך 15 דקות !

  5. המלצה ! במקום בורגול ניתן להכין עם אורז זה אותו המתכון

  6. בהצלחה אילנית בניזרי ❤