לןגן

מוקפץ צמחוני משגע😍😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 30/07/2018 | 00:25
מוקפץ צמחוני משגע😍😍

תקציר המתכון: כשרוצים ארוחת צהריים זריזה וקלילה, מוקפץ צמחוני יעשה את העבודה😍😍

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. מרתיחים את האטריות לפי הוראות ההכנה.

  3. מטגנים על מחבת ווק את רצועות הבצל עם 4 כפות שמן זית עד שהוא הופך שקוף.

  4. מוסיפים למחבת את רצועות הגמבה האדומה והצהובה וממשיכים להקפיץ יחד כ-2 דקות.

  5. מוסיפים את פרוסות הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים יחדיו כ-2 דקות נוספות.

  6. מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים יחד עוד דקה שתיים.

  7. כעת מוסיפים את הרטבים ומערבבים היטב ומקפיצים את הרטבים עם הירקות כ-2 דקות.

  8. מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב, מקפיצים יחדיו כ-3 דקות לספיגת טעמים.

  9. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.

  10. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שומשום קלוי וקשיו ומגישים חם.

  11. אפשר ואפילו מומלץ לפזר בוטנים קלויים.

  12. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤