תקציר המתכון: כשרוצים ארוחת צהריים זריזה וקלילה, מוקפץ צמחוני יעשה את העבודה😍😍
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן הכנה:
מרתיחים את האטריות לפי הוראות ההכנה.
מטגנים על מחבת ווק את רצועות הבצל עם 4 כפות שמן זית עד שהוא הופך שקוף.
מוסיפים למחבת את רצועות הגמבה האדומה והצהובה וממשיכים להקפיץ יחד כ-2 דקות.
מוסיפים את פרוסות הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים יחדיו כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים יחד עוד דקה שתיים.
כעת מוסיפים את הרטבים ומערבבים היטב ומקפיצים את הרטבים עם הירקות כ-2 דקות.
מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב, מקפיצים יחדיו כ-3 דקות לספיגת טעמים.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שומשום קלוי וקשיו ומגישים חם.
אפשר ואפילו מומלץ לפזר בוטנים קלויים.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤