קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
נקצוץ את הבצל לקוביות קטנות
עם מעט שמן נטגן אותו להשחמה בווק, נוסיף רצועות של גמבה,
נקפיץ מעט, לאחר מיכן נוסיף קוביות חזה עוף, מעט פלפל שחור ומלח, ורבע כוס מים, נבשל מעט עד לשינוי צבעו של העוף,
נוסיף 3/4 כוס קשיו,
1/3 כוס צ׳ילי מתוק/ חריף,
שליש כוס טריאקי , ועוד מעט מים, נבשל יחד למיזוג טעמים ,
נפזר לקראת סוף הבישול גבעולי בצל ירוק קצוצים .
ניתן להניח על אטריות נודלס או אורז לבן.
בתאבון ובהצלחה. 🌹