לןגן

קציצות טונה

מאת: שלומית , פורסם: 26/07/2018 | 11:45
קציצות טונה

תקציר המתכון: גם הילדה שלא אוהבת דגים, טרפה אותן...

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מסננים את הטונה היטב מהשמן ומניחים בקערה גדולה.

  2. את הבצל והגזר קולפים וחותכים על פומפיה או עם קוצץ ירקות. לסחוט היטב מהנוזלים ולהוסיף לקערה.

  3. להוסיף ביצים, שיבולת שועל, פטרוזיליה קצוצה, רוטב צ’ילי וסויה, מלח ופלפל שחור.

  4. מערבבים היטב , מכסים את הקערה ומכניסים לקרר למשך 15 דקות.

  5. מרפדים תבנית בנייר אפייה, , יוצרים קציצות ומניחים על התבנית.

  6. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את קציצות הטונה 30כ- דקות.