קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית ננקה את הבשר ונחתוך לקוביות .
נצרוב אותו עם מעט שמן לסגירה.
נוסיף מים עד לגובה הבשר ונבשל לפחות שעה עד לריכוך חלקי ,
נוסיף את השעועית הלבנה ,
נגרד שיני שום של ראש שלם,
נוסיף שתי כפות פפריקה ,פלפל צומה גרוס,
רבע כוס שמן, שתי כפות רסק,
כף סוכר, כמון פלפל שחור גרוס ,
אבקת מרק עוף ומעט מלח.
נבשל על אש בינונית עד לריכוך,
במידה וחסר מים ניתן להוסיף .
למזוג על אורז לבן ,
בתאבון ובהצלחה. 🌹