לןגן

כרובית מטוגנת קריספית בחוץ ורכה בפנים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/07/2018 | 07:03
כרובית מטוגנת קריספית בחוץ ורכה בפנים

תקציר המתכון: טעים אש 🔥

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)נחתוך את הכרובית לפרחים יפים ושלמים וחותכים את הזנבות

  2. 2)שמים אותם במים רותחים מכסים את הסיר לרבע שעה מסננים מהמים

  3. 3) מגלגלים את כולם בקמח לאחר מכן טובלים בביצה ו בגלגלים בפירורי לחם

  4. 4) מכניסים אותם במקרר לשעה ומוציאים אותם מטגנים אותם בשמן עמוק עד להזהבה ואפשר להגיש עם רוטב צ׳ילי רוטב אלפיים או מה שתרצו כל אחד והטעם האישי שלו