לןגן

לזניית בשר מעלפת

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 25/07/2018 | 08:24
לזניית בשר מעלפת

תקציר המתכון: לזניית בשר עם המון שכבות של אהבה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לזנייה בשר מתכון/סיון מלול❤

  2. חב' אחת של עלי לזניה.

  3. למילוי בשר: נטגן בצל קצוץ להזהבה נוסיף 2 גזרים מגורדים לריכוך לאחר מכן קילו בשר טחון ונפורר עם מזלג לגרגרים קטנים. נתבל בפפריקה מלח כמון מלח ופלפל צ'ילי חריף

  4. בסוף לא לשכוח להוסיף חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

  5. כמויות תבלינים לפי טעמכם האישי!

  6. ❤סיון מלול❤

  7. לרוטב: נטגן בצל קצוץ להזהבה נוסיף שן 1 כתושה של שום ומייד נוסיף 400 גר' רסק עגבניות ומים רותחים תוך ערבוב עד לקבלת רוטב בין סמיך למיימי

  8. נתבל לפי הטעם האישי בפפריקה, מלח סוכר לאזן טעמים של חמיצות, ומעט פלפל שחור גרוס. סיימתם?? בואו נרכיב את המנה👇👇❤סיון מלול❤

  9. לשמן תבנית מלבנית גודל 24 להניח שכבה ראשונה של עלי לזנייה מעל בשר מעל רוטב ולסגור שוב בעלים לחזור על הפעולה עוד פעמיים נוספות מעל העלים האחרונים לשפוך את שאר הרוטב. לכסות בנייר כסף ולאפות על חום 200 מעלות כ 50 דק'

  10. שתפו אם הכנתם ואהבתם😉