לןגן

ריבועי שוקולד לבן מעלפים

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 25/07/2018 | 08:16

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולים את האגוזים והפיסטוקים כל אחד לחוד כחצי דקה במיקרוגל ומצננים היטב.

  2. מתיכים את השוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי), מוסיפים חלב ממותק, קוקוס, חמוציות ואת האגוזים והפיסטוקים שקלינו, ומערבבים היטב.

  3. יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים.

  4. מכסים ברדיד אלומיניום, מעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.

  5. חותכים עם סכין חדה לקוביות בגודל 2*2. שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.