לןגן

נאגטס

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 24/07/2018 | 01:38
נאגטס

תקציר המתכון: נאגטס מושלמים עם רוטב סוייה וצ'ילי.. מאותה הטמפורה הכנתי צ'יפס נפוח 😀

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילת הטמפורה

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחתוך חזה עוף לקוביות.

  2. להכין בלילה: כוס קמח תופח, ביצה, כוס מים קרים עם רבע כפית אבקת סודה לשתייה, מלח ומעט כורכום.

  3. להניח במקרר עד הטיגון.

  4. לחמם שמן עמוק ולטבול את החזה עוף בטמפורה, לטגן עד הזהבה ולסנן.

  5. **טיפ חשוב: בין לבין הטיגון, להחזיר את הקערה למקרר כך שהטמפורה תיהיה תמיד קרה..

  6. לרוטב:

  7. במחבת קטנה ליצוק חצי כוס צ'ילי מתוק, חצי כוס רוטב סוייה מתוק ומעט רוטב סוייה רגיל, רבע כפית פפריקה מעושנת ושן שום אחת קצוצה.

  8. להביא לרתיחה ולהגיש ליד/עם הנגאטס.